London Guide

London Eye

London Eye

Tower Bridge

Big Ben

Een gevierd dichter sprak ooit: ‘Wie Londen beu is, is het leven beu’. Nergens heerst zoveel bedrijvigheid als in de Britse hoofdstad, en dus nergens zoveel hotspots om te verkennen. Waar eten, waar slapen, waar shoppen? Londonista An Bogaerts wijst de weg.

Burger & Lobster

Soho

What? Een wijs man sprak ooit dat kiezen verliezen is. Verliezen doe je echter nooit bij Burger & Lobster, waar je voor de verscheurende keuze staat: kreeft of een hamburger? De kreeften zijn hier sappig en perfect gegrild, net als de hamburgers. Er zijn maar liefst twaalf vestigingen van Burger & Lobster in Londen, maar ik pik er graag die in Soho uit. Al was het maar voor de Soho Combo die ze daar serveren, een gerecht met zowel een halve kreeft als een kleine hamburger op het bord. Zo hoef je niet te kiezen, noch te verliezen. Voor de liefhebbers staat er ook een Lobster Roll op het menu: een broodje met heerlijk bereid kreeftenvlees.

Looks? De inrichting van Burger & Lobster doet denken aan een typisch Amerikaanse diner. Er hangt een gezellige buzz in het ongedwongen restaurant, waar je zonder problemen ook kinderen mee naartoe kan nemen.

What Else? De twaalf Burger & Lobster restaurants in Londen nemen geen reservaties aan voor minder dan 6 personen. Even wachten aan de bar tot een tafel vrijkomt is zeker geen straf. De service gaat hier supersnel zodat de wachttijden meestal meevallen. Doe niet te veel moeite om een stijlvolle designeroutfit uit te kiezen, je krijgt toch een plastic bavet omgeknoopt.

Info? ma, di en woe van 12u tot 22u30, do, vrij en za van 12u tot 23u en zon van 12u tot 22u

36-38 Dean Street
W1D 4PS Soho

» Bekijk op kaart

+44 20 7432 4800 website

Burger & Lobster dish Burger & Lobster Burger & Lobster