Warning: Parameter 2 to title_like_posts_where() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/newplacestobe.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Pachamama | NewPlacesToBe London
Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/newplacestobe.com/public_html/wp-content/themes/nptb-abroad-theme/functions.php on line 35

Warning: Parameter 2 to title_like_posts_where() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/newplacestobe.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308

London Guide

London Eye

London Eye

Tower Bridge

Big Ben

Een gevierd dichter sprak ooit: ‘Wie Londen beu is, is het leven beu’. Nergens heerst zoveel bedrijvigheid als in de Britse hoofdstad, en dus nergens zoveel hotspots om te verkennen. Waar eten, waar slapen, waar shoppen? Londonista An Bogaerts wijst de weg.

Pachamama

Marylebone

What? De Peruviaanse keuken zoals die bij Pachamama wordt geserveerd is momenteel onwaarschijnlijk hip in Londen. En terecht. Gedeelde gerechten, van heerlijke ceviche tot de perfecte octopus, worden op de menukaart voorgesteld in de categorieën ‘zee’, ‘land’ en ‘bodem’. Maar er is ook een mooie ‘cocktail’ kaart, met daarop een zeer ruime keuze aan pisco-bereidingen. Onze favoriet: de Papa’s Pisco, de pisco sour van het huis, zeg maar.

Looks? Bij Pachamama kom je niet toevallig terecht. Op straat is er niks meer te zien dan een eenvoudige glazen voordeur die naar een trap leidt. Niets doet vermoeden dat je via die trap terechtkomt in een rasechte Peruviaanse hacienda, boordevol prachtig vintage meubilair, sfeervolle kaarsen en sexy rode lampenkappen boven de bar. Achteraan liggen twee aparte ruimtes die je voor kleine feestjes kan afhuren. Al blijven weinig feestjes ‘klein’ wanneer er in de pisco wordt gevlogen.

What else? Bestel je gerechten niet allemaal in één keer, want dan is de beleving hier veel te snel voorbij. Reserveren is een must bij Pachamama. Cultuurliefhebbers kunnen een diner bij Pachamama combineren met een bezoek aan The Wallace Collection, een gratis museum in een prachtig herenhuis om de hoek. Wie een lekkere ceviche liever inplant tussen het shoppen door: ook luxewarenhuis Selfridges ligt vlakbij.

INFO Ma tot vrij van 12u tot 15u en van 18u tot 24u, zat van 12u tot 16u en van 18u tot 24u, zon van 12u tot 16u en van 18u tot 23u.

18 Thayer Street
W1U 3JY Marylebone

» Bekijk op kaart

+44 20 7935 9393 website

pachamama cocktails Pachamama Pachamama