Warning: Parameter 2 to title_like_posts_where() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/newplacestobe.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Sketch - The Glade | NewPlacesToBe London
Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/newplacestobe.com/public_html/wp-content/themes/nptb-abroad-theme/functions.php on line 35

Warning: Parameter 2 to title_like_posts_where() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/newplacestobe.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308

London Guide

London Eye

London Eye

Tower Bridge

Big Ben

Een gevierd dichter sprak ooit: ‘Wie Londen beu is, is het leven beu’. Nergens heerst zoveel bedrijvigheid als in de Britse hoofdstad, en dus nergens zoveel hotspots om te verkennen. Waar eten, waar slapen, waar shoppen? Londonista An Bogaerts wijst de weg.

Sketch – The Glade

Mayfair

What? Het sprookjesachtige decor van The Glade is de ideale setting voor een romantisch ontbijt, een gezellige afternoon tea of een avondje doorzakken met cocktails. De ruimte ligt vlak naast The Gallery, maar is iets meer ongedwongen. In tegenstelling tot The Gallery kan je hier met een beetje geluk zelfs zonder reservatie terecht.

Looks? Net als The Gallery werd ook dit onderdeel van Sketch in 2012 onder handen genomen. Artiesten Carolyn Quartermaine en Didier Mahieu lieten zich inspireren door geïllustreerde papierwaren van begin 20e eeuw. Het duo vergrootte het patroon en maakte er een dramatisch behang van. De fifties rotan meubeltjes verhogen het kleurrijke bosgevoel dat deze plek typeert. Hier eten voelt dan ook aan als een pick-nick, maar dan een heel comfortabele en culinair hoogstaande versie.

What Else? In de toiletten van Sketch zit je niet ‘op de pot’, maar ‘in de pod’. Die pods zijn witte eivormige cabines die de toiletervaring naar een heel nieuw niveau tillen. Deze toiletten werden door GQ Magazine uitgeroepen tot één van de tien beste van Londen. Die van Nopi staan trouwens ook in die lijst.

Info? van ma tot vrij van 8u tot 2u, za van 10u tot 2u en zo van 10u tot 24u, bij het reserveren goed opletten dat je voor ‘The Glade’ reserveert.

 

9 Conduit Street
W1S 2XG Mayfair

» Bekijk op kaart

Sketch The Glade bar Sketch – The Glade Sketch – The Glade