London Guide

London Eye

London Eye

Tower Bridge

Big Ben

Een gevierd dichter sprak ooit: ‘Wie Londen beu is, is het leven beu’. Nergens heerst zoveel bedrijvigheid als in de Britse hoofdstad, en dus nergens zoveel hotspots om te verkennen. Waar eten, waar slapen, waar shoppen? Londonista An Bogaerts wijst de weg.

Tibits

Mayfair

What? Londen is één van de beste plaatsen ter wereld om vegetarisch of veganistisch te eten. Zelfs als overtuigde vleeseter hou ik ervan om bij het Zwitserse concept Tibits te gaan lunchen. Het is het soort plek waar je jezelf gaat afvragen wat er nu ook al weer zo geweldig was aan vlees. Bij Tibits vul je zelf je eigen bord aan het buffet en betaal je volgens het gewicht. Van soepen over salades tot ovenschotels en quiche. Elke dinsdag is het er ‘Vegan Tuesday’, met een volledig assortiment aan veganistische lekkernijen.

Looks? Het interieur bij Tibits is kleurrijk en ongedwongen, net als het eten. Een grote troef van dit democratisch geprijsd healthy-food adresje is de rustige ligging in een gezellig steegje vlakbij de populaire winkelstraat Regent Street. Ideaal dus als snelle lunch tijdens een shoppingsessie.

What else? De kelderverdieping is ideaal voor families. Kinderen mogen er naar hartenlust op de muur tekenen.

Info? van ma tot do van 9u tot 22u30, vrij en za van 9u tot 24u en zon van 11u30 tot 22u30

12-14 Heddon Street
W1B 4DA Mayfair

» Bekijk op kaart

+44 20 7758 4110 website

Tibits dish Tibits